Autoboti spojte se - přijíždí Bumblebee!

Autoboti spojte se - přijíždí Bumblebee!

Icons, Nové sety

Po dvou letech od vydání setu LEGO Optimus Prime se fanooušci Transformers mohou těšit na dalšího autobota z kostek LEGO, kterým nebude nikdo jiný než Bumblebee.

Jeden z nejznámnějších a nejoblíbenějších Transformerů je rozhodně žluto-černý autobot Bumblebee, tento hrdina má samozřejmě jako každý Transformer robotický režim a režim vozidla, který byl opět přenesen i do oficiální LEGO sady. Robot Bumblebee, tak půjde transformovat (bez nutnosti přestavění) ve žlutý vůz Beetle (Brouk). Tato verze LEGO Bumbleeho pak bude vycházet z jeho vzhledu z 80. let, ve kterých byl výrazný svými žlutými rohy. Sada bude dostupná pro Insiders členy na LEGO.com a v LEGO Store od 1.7.2024 a pro všechny ostatní pak od 4.7.2024.

Bumblebee

 

Číslo stavebnice:
10338
Počet dílků:
950
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
2149 Kč
Datum vydání:
1.7.2024
Více informací o stavebnici

 

Jak se vám líbí LEGO Bumblebee a chtěli byste v budoucnu vidět další Transformers sety? Napište nám do komentářů.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Celkem 2 komentáře
Nikky
Nikky
To je nádhera 😍🥰❤️ Transformers sú pre mňa veľká ikona a Bee je môj najobľúbenejší
Srixon1973
Srixon1973
Můj přítel brouk? Aneb s Camaro to společnou barvu a 4 kola.
Recenze | LEGO 71810 Dračí mládě Riyu

Recenze | LEGO 71810 Dračí mládě Riyu

V březnu letošního roku přineslo LEGO Ninjago poměrně zajímavou vlnu setů, ve které se objevil i malý set sestavitelného dračího mláděte Riyu a právě tuto sadu bych vám chtěl představit v dnešní recenzi.